thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail 

Overnachten

Origineel overnachten? Slapen op het water heeft iets unieks en rustgevends. Ervaar het avontuurlijke 'anders' slapen in één van onze scheepse hutten. Indien u liever wat meer ruimte wenst, kies dan zeker een luxe hut.

Aan boord zijn er 9 scheepse hutten (voor max. 2 p) en 3 luxehutten (voor max. 3 p) - goed voor 27 personen in totaal.  

Scheepse hutten 
(foto 1 en 5) Botel Ophoven beschikt over 9 dubbele hutten. Deze compacte scheepse hutten met 2 1-persoonsbedden in L-vorm geplaatst, zijn alle voorzien van een eigen douche en toilet. Beleef ten volle het karakter van 'slapen op een boot' in deze knusse cocons.

Luxe hutten
(foto 2 en 4) Aan boord zijn er 3 luxehutten. Deze hutten zijn ruim, hebben eigen bad en toilet, een dubbel bed en de mogelijkheid om een derde persoon in de hut te laten slapen. Tevens is er genoeg ruimte voor een kinderbed (zelf mee te nemen).

Relax
Even lekker ontspannen ? Onze vernieuwde wellnessruimte staat garant voor instant relaxation dankzij 2 andullatie-massagematrassen.
Meer info ?

Lounge bar
(foto 3) In de (vernieuwde) lounge bar in het vooronder kunnen onze gasten zich terugtrekken om gezelschapspelletjes te spelen, televisie te kijken of gezellig te zitten onder het genot van een drankje.

Prijzen
Check beschikbaarheid en prijzen en boek online! 

Praktisch:
Honden zijn aan boord NIET toegelaten
Inchecken kan tussen 15.30 u en 20 u
Uitchecken tot 10.30 u
Handdoeken, beddengoed en toiletartikelen zijn aanwezig.
Haardroger te vragen bij receptie.
Het nuttigen van eigen eten en drinken is in de openbare ruimtes niet toegestaan.
Roken is binnen nergens toegelaten (boete € 150,00)
 
 
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail