thumbnailthumbnailthumbnailthumbnail 

Een leuke uitstap of teambuilding

Het Maasplassengebied in RivierPark Maasvallei biedt bij uitstek een schitterend kader voor diverse fysieke (teambuilding)activiteiten op en rond het water. De activiteiten die we aanbieden, passen steeds in een duurzaam kader.
 
We liggen temidden van het prachtige fietsroutenetwerk (per (elektrische) fiets of tandem te verkennen) en ook voor de wandelaars liggen diverse routes doorheen de mooiste natuurgebieden klaar. Of wat dacht je van een road trip met een heuse Tesla Roadster of liever een lasergame? Smullen van al het lekkers van Limburg? Kies dan zeker voor een streekwijn- of streekbierproeverij.
 
De specialiteit van Botel Ophoven ligt in activiteiten op het water. Hiervoor maken we o.a. gebruik van onze  elektrische StilSloepen en kookatelier De Kombuis al dan niet in combinatie met andere activiteiten.
 
Voor grotere groepen maken we combinaties met diverse activiteiten afhankelijk van de vraag en de grootte van de groep.
 
Tevens beschikken we over de nodige kennis om, speciaal voor bedrijven, mentale teambuildings te organiseren. Van speelse tot echte ervaringsgerichte sessies waarbij teamwork centraal staat.
 
Elke teambuilding is uniek. Vandaar dat we steeds offertes op maat maken. Indien u de mogelijkheden en prijzen van een teambuilding met ons wil bespreken, neem dan zeker contact met ons op.
 
 
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail