thumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnailthumbnail 

Restaurant

In de kombuis van Botel Ophoven wordt alles ambachtelijk, 'op grootmoeders wijze' en duurzaam bereid: eerlijke, gezonde, seizoensgebonden ingrediënten en ruime porties worden gecombineerd met streekproducten. Hier komen niet alleen de meer dan 30 soorten groenten en fruit uit Kinrooi aan bod, maar ook streekwijnen en -bieren, Limburgse sappen en niet te vergeten het smaakvolle Maaslands kruidenzout. 

We zijn sinds februari 2018 als eerste in België trotse bezitter van de Groene Sleutel Restaurant (eco-label in toerisme)!

BBQ
Aan boord kunnen onze gasten (bij voldoende inschrijvingen) elke vrijdag en zaterdag (weer of geen weer !) om 19.00 u op het overdekte voorterras genieten van een barbecue (indien slecht weer dan wordt er uiteraard binnen gegeten) - dit betekent onbeperkt smullen van diverse soorten vlees en vis, verse groenten, bijgerechten, Maaslands kruidenbrood en sauzen - kortom, voor elk wat wils !

winter- of zomer-BBQ aan € 28,00 p.p. exclusief dranken
Om zeker te zijn van een plekje, raden we u aan van tevoren te reserveren.
 
 
Restaurant 
Op de nieuwe ligplaats Agropolis Park starten we vanaf april 2019 met het restaurant. Hierbij bieden we onze gasten en passanten seizoensgebonden, lokale en eerlijke gerechten aan. Traditionele gerechten gecombineerd met nieuwe uitdagende ingrediënten met een link naar Agropolis. Kortom, een unieke eco-beleving op het bord.
 
Kinderen
Voor kinderen zijn er aangepaste porties.
Kinderen onder de 6 jaar eten aan 25%  mee.
Voor kinderen tussen de 6 - 12 jaar wordt 50% gerekend.
 
VOOR PASSANTEN DIE MET DE BOOT KOMEN, HEBBEN WE EEN EIGEN AANLEGSTEIGER AAN STUURBOORDZIJDE !
 
Catering
Een speciale gelegenheid bij u thuis of op uw boot ? Onze 'Drijf-In' biedt alle mogelijke traiteursdiensten aan.
 
 
Speciale wensen
We houden graag rekening met speciale (dieet)wensen : zo hebben we o.a. ruime keuze voor vegetariërs en veganisten en ook andere diëten (glutenvrij) vormen geen obstakel. Gelieve uw eventuele wensen duidelijk op voorhand (bij reservering) aan te willen geven.
 
   
 
Neem voor meer informatie contact met ons op.
 
 
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail