event_available

Op 25 september 2019 viert de hele wereld de vierde verjaardag van de ondertekening van Agenda 2030 van de Verenigde Naties: een lange termijnagenda met 17 doelstellingen die de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen of Sustainable Development Goals (SDG’s) worden genoemd.

De SDG’s kunnen onderverdeeld worden in vijf grote thema’s: mensen, planeet, welvaart, vrede en partnerschap. De gemeente Kinrooi doet mee met de Week van de Duurzame Gemeente van 18-25 september 2019 en zet dan de lokale helden en hun activiteiten in de schijnwerpers – zie https://www.duurzamegemeente.be/gemeente/kinrooi-2019 voor meer info.    

Deze doelstellingen worden ook door Botel Harbour onderschreven en richten zich zowel op economische, ecologische als sociale aspecten. Eigenaren Leo en Katy focussen hierop vanuit een toeristisch en recreatief perspectief en kijken naar lokale initiatieven en impact en werken voornamelijk rond de volgende SDG’s:

-       3 Goede Gezondheid en Welzijn

-       8 Eerlijk Werk en Economische Groei

-       12 Verantwoorde Consumptie en Productie

-       14 Leven in het Water

-       15 Leven op het Land

-       17 Partnerschap om de doelstellingen te bereiken

Limburgse SDG Avond op vrijdag 20 september

Speciaal voor de duurzame week wil On The Rocks inzetten op lokale, Kinrooise en Limburgse producten in een overheerlijk O kilometer menu. Tijdens het diner worden de SDG’s uitgelegd en gekoppeld aan de verschillende activiteiten.
Meer info zie https://botelophoven.be/restaurant-fietscafe-on-the-rocks/limburgse-sdg-avond-op-vrijdag-20-9

Proef, beleef en geniet!

Verhuur van elektrische boten. Onthaasten verzekerd!
Geen vaarbewijs of ervaring nodig.

Fietscafé/Restaurant op het water. 
Seizoensgebonden, lokale en (h)eerlijke gerechten. Een reis door Limburg op het bord en in het glas. 
Proef, beleef en geniet!