event_available

BELANGRIJK BERICHT AAN ONZE GASTEN

Het Botel Harbour team heeft de nodige opleidingen gehad om je verblijf in alle veiligheid te laten doorgaan. Hieronder vind je de maatregelen die bij ons aan boord gelden om de veiligheid van iedereen te kunnen garanderen. We vragen deze strikt te respecteren.

Indien je (of iemand in uw reisgezelschap) momenteel of in de afgelopen 14 dagen symptomen vertoont of vertoonde die kunnen wijzen op covid-19, dan kan je verblijf onder geen beding doorgang vinden. Contacteer ons voor een nieuwe datum.

VOOR UW VERTREK

Om alles in goede (corona)banen te kunnen leiden en alle geldende covid-19 maatregelen te kunnen respecteren, vragen we je (minstens een dag op voorhand):

- je verwachte aankomsttijd door te geven (zo vermijden we dat iedereen tegelijkertijd aankomt) vanaf 15u30 tot uiterlijk 20u
- om het inchecken te versnellen en niet onnodig papier te gebruiken, graag een mail sturen naar info@botelophoven.be met de volgende gegevens en dit voor ALLE gasten per geboekte cabin 

  • Voornaam en naam
  • Geboortedatum en geboorteplaats
  • Huidig adres en land
  • Nationaliteit
  • Nummer identiteitskaart (of rijksregisternummer)

Vanaf 7/3/22 zijn er versoepelingen en bevinden we ons in België in code geel. Dit betekent dat de mondmaskerplicht voor gasten en personeel vervalt aan boord. Er is voor de horeca geen sluitingsuur meer, het aantal gasten aan tafel is niet meer beperkt en staand consumeren is weer toegelaten alsook bestellen aan de bar. 

Mondmasker is enkel nog verplicht bij het openbaar vervoer en in ziekenhuizen.
De CST-regeling vervalt.


TIJDENS UW VERBLIJF (informatief)

Ons logies wordt voor jouw aankomst schoongemaakt en gedesinfecteerd volgens de schoonmaakrichtlijnen om de verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan.

Wij vragen graag jouw medewerking om het logies netjes en virusbestendig te houden.

Mogen wij je daarom wijzen op volgende aandachtspunten:

1/ Wat wordt er van de gast(en) verwacht:

  • Verplicht handen ontsmetten bij binnenkomst 
  • Volg de ter plaatse aangegeven maatregelen en richtlijnen van het personeel
  • Was je handen regelmatig
  • Niezen of hoesten? Gebruik een papieren zakdoek en gooi deze nadien onmiddellijk weg in het daarvoor voorziene vuilbakje
  • Wanneer je buiten (je kamer) komt, respecteer dan het liefst de 1.5 meter afstand.
  • Gebruik steeds het sanitair in jouw eigen cabin
  • Vermijd lichamelijk contact met anderen dan jouw reisgenoten
  • Vermijd contante betalingen en kies voor overschrijving/ bancontact/…
  • Onze menukaart is enkel digitaal raadpleegbaar (voorlopig is ons restaurant nog gesloten) - enkel ontbijtbuffet is mogelijk in het restaurant en diner in de vorm van take away (tijdens de zomermaanden)
  • Informatiebrochures worden enkel op aanvraag verstrekt
  • Spelletjes en tijdschriften worden enkel op aanvraag verstrekt
  • Verplicht handen ontsmetten bij dranken nemen in de lounge bar (gebruik je eigen pen om te noteren)
  • Onze huisregels en extra info zijn beschikbaar via de QR code in je hut (lees dit zeker even) of via https://botelophoven.be/welkom-gasten
  • Indien je tijdens je verblijf aan boord ziek wordt, meld dit dan onmiddellijk


2/ In het logies/in jouw kamer:

  • Telkens als je het logies betreedt, was of ontsmet je handen met producten hier aanwezig
  • Jouw sleutel werd ontsmet, houd deze bij jou en volg de richtlijnen van de uitbater
  • Raak zo min mogelijk iets aan op weg naar jouw kamer
  • Ventileer regelmatig jouw gastenkamer
  • Het is niet toegelaten gasten van een andere cabin in je eigen cabin te ontvangen


3/ Gemeenschappelijke ruimtes en terrassen:

  • alle gemeenschappelijke ruimtes zijn open
  • de bar is open tot 20 u - nadien kan men terecht bij de vending machine op het voorterras voor snacks, snoep en dranken. Deze werkt contactloos met een bankkaart. 
  • voor het ontbijt en avondeten wordt er gewerkt op reservatie 
  • Ontbijt tussen 8-9u30
    Avondeten tussen 17-20 u
  • Helaas zal ons restaurant On The Rocks dit jaar niet geopend zijn. Avondeten kan enkel besteld worden via float-in.be take away (enkel tijdens de zomermaanden)- het zou fijn zijn als jullie dit een aantal dagen vóór jullie verblijf aan boord willen doen zodat we zeker zijn dat we alles in onze kombuis hebben en food waste kunnen vermijden
  • eten is af te halen bij de receptie op het afgesproken tijdstip 
  • eigen eten/drinken nuttigen is helaas niet toegelaten in de gemeenschappelijke ruimtes


NA UW VERBLIJF

Indien je in de 2 weken na je verblijf aan boord ziek zou worden, ben je verplicht dit aan ons te melden.


4/ de uitbater(s):

Omdat ook wij ons moeten houden aan de wettelijke voorschriften zullen onze service en faciliteiten anders lijken maar op onze gastvrijheid mag je meer dan ooit rekenen. Wij reinigen/ontsmetten, elke dag, de lichtschakelaars/deurknoppen/etc. van de gemeenschappelijke ruimtes.

Je kan ons steeds contacteren via telefoon voor eventuele vragen op 0494814151 (sms na 20 u).  Uiteraard staan wij ook ter beschikking voor jullie (op 1,5 m afstand ).

 

Als wij gezamenlijk deze richtlijnen volgen, zal jouw verblijf in veilige omstandigheden verlopen.

We zijn ervan overtuigd te mogen rekenen op jullie medewerking!

Geniet van je vakantie!

 

De uitbaters Leo en Katy

Verhuur van elektrische boten. Onthaasten verzekerd!
Geen vaarbewijs of ervaring nodig.

Eetcafé op het water. 
Seizoensgebonden, lokale en (h)eerlijke gerechten. Een reis door Limburg op het bord en in het glas. 
Proef, beleef en geniet!